TERMÉKADATOK

Tanulmányok bizonyítják, hogy 2 állatból 1 súlyproblémákkal küzd. A túlsúlyos állatoknak számos egészségügyi problémával kell megküzdeniük, mely ronthat az életminőségükön. A Hill'sTM Science PlanTM Canine Adult Perfect Weight egy különösen kiegyensúlyozott táp, amely bizonyítottan segít, hogy kutyája elérje az optimális súlyát, miközben mégis megkap mindent, és elégedett marad.

 • Kapható mini kiszerelésben. A Medium és Large Breed tápok minden kutyához illenek
 • Tökéletes a kevésbé aktív, ivartalanított vagy más okból elhízásra hajlamos kutyának
 • Oldódó és nem oldódó rostok a telítettség-érzet kiváltása és az étvágy szabályozása érdekében
 • Segíti a kutyák zsírégetését, miközben megőrzi a sovány izomtömeget, ezzel hatékonyabb testsúly-szabályozást eredményezve.

Főbb előnyök:

*2018 Pet Obesity Study, Association for Pet Obesity Prevention (2015-ös tanulmány az állatok elhízásáról, Egyesület az Állatok Elhízásának Megelőzéséért).

Klinikailag bizonyítottan segíti a kutyáknak elérni az egészséges testsúlyt

Úgy van kifejlesztve, hogy segítse a testsúlycsökkenést

Prebiotikus rostok az egészséges emésztőrendszer

Klinikailag bizonyított antioxidánsokkal az egészséges immunrendszer támogatására

A Perfect Weight kutyaeledel előnyei

A Science PlanTM Canine Adult Perfect Weight táp az étkezési szokások megváltoztatása nélkül segít a kutyáknak elérni az egészséges testsúlyt. Az ízletes összetevők együttese segít elégetni az energiát, nem pedig zsírként tárolja azt.

A Science PlanTM Canine Adult Perfect Weight táp segítségével a kutyák játszi könnyedséggel érhetik el az egészséges testsúlyukat. Ez az ízletes eledel segít, hogy a kutyák aktívvá váljanak, illetve hogy aktívak maradjanak a kalóriák hatékonyabb elégetéséhez.

Élethosszig tartó egészség tudományos alapokon. Segítsen a Perfect Weight kutyaeledellel kutyájának elkerülni a túlsúly jelentette veszélyeket. A kockázatok közé többek között a csont-ízületi gyulladás, a rendellenes szövetnövekedés és a hasnyálmirigy-gyulladás tartozik.

Hogyan vezesse be az új tápot?

 • Fokozatosan vezesse be az új tápot 7 nap alatt
 • Keverje az új tápot kedvence jelenlegi ételébe, és fokozatosan növelje annak mennyiségét, míg végül csak az új tápot adja
 • Mindig tanulmányozza a csomagon feltüntetett etetési útmutatót

Ez csak általános iránymutatást ad. Állatorvosa az Ön kedvence szükségleteihez igazodó átállási tervet javasolhat.

Egyéb hasonló Science PlanTM tápok

VÁSÁROLJON MOST
VÁSÁROLJON MOST
VÁSÁROLJON MOST

Ízletes konzervtáp felnőtt, súlyszabályozásra szoruló kutyáknak

Testsúly-szabályozáshoz kistestű, 10 kg alatti fajták esetében

Csökkentett kalóriaigényű, felnőtt kutyák számára az egészséges súly érdekében

VÁSÁROLJON MOST

Testsúly-szabályozáshoz nagytestű, 25 kg feletti fajták esetében

Küldetésünk, hogy gazdagítsuk és meghosszabbítsuk az emberek és a kedvenceik közötti különleges kapcsolatot.

Mióta Dr. Mark Morris megalkotta a legelső Hill'sTM klinikai állateledelt, a Hill'sTM a minőségi táplálás és az egészségvédelem révén elkötelezetten segít a házi kedvenceknek a lehető legteljesebb életet élni.

Olyannyira biztosak vagyunk abban, hogy kedvencei imádni fogják a Hill'sTM tápok ízét, hogy 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk.

TÁPÉRTÉK-ADATOK

Rövid áttenkintés

Alkalmazási javaslatok:

 • Felnőtt, kissé túlsúlyos vagy hízásra hajlamos kutyáknak, 1 éves kortól (azaz kevésbé aktív, ivartalnított vagy más okból elhízásra hajlamos kutyáknak).

Nem ajánlott:

 • Macskáknak
 • Kölyökkutyáknak
 • Vemhes és szoptató szukáknak.
  A vemhesség és szoptatás idejére a szukáknak valamely Science PlanTM Puppy Healthy DevelopmentTM táp etetése ajánlott (a Science PlanTM Puppy Healthy DevelopmentTM Large Breed kivételével).

Összetétel:

Búza, kukorica-glutén liszt, kukorica, csirke- és pulykaliszt, borsókorpa-liszt, cellulóz, emésztési kivonat, paradicsompép, lenmag, állati zsiradék, szárított cukorrépapép, kókuszolaj, ásványi anyagok, szárított sárgarépa.

Napi beviteli mennyiségek

Ezek a mennyiségek csak kiinduló pontként szolgálnak, mert a kölykök szükségletei eltérőek.* A napi bevitelt az optimális testsúly tartásához állítsa be.

A i/dTM száraz kutyatáp tartalma

* A napi etetési adag csak kiindulási pontként szolgál, hiszen az egyedi igények a fajtától, a környezettől, az évszaktól, a mozgás mennyiségétől, a temperamentumtól, a stressztényezőktől, valamint az egészségi állapottól függően változóak. Az etetett mennyiséget szükség szerint úgy kell változtatni, hogy fenn lehessen tartani az optimális testsúlyt. A legtöbb esetben a táplálékkiegészítés ellenjavallott.

Mindig gondoskodni kell a friss ivóvíz biztosításáról.