TERMÉKADATOK

A Hill'sTM Science PlanTM Feline Mature Adult 7+ Activity LongevityTM tápot arra terveztük, hogy az segítsen megőrizni a vese és az egyéb létfontosságú szervek funkcióját az idősebb macskák esetében. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, omega-3 zsírsavakat és csökkentett foszfort tartalmaz.

  • Antioxidáns hatású E- és C-vitamin az egészséges vese megőrzése érdekében
  • Kiegyensúlyozott mennyiségű ásványianyag-tartalommal tartja fenn a létfontosságú szervek egészségét
  • Elengedhetetlen omega-3 és -6 zsírsavval az egészséges bőr és a fényes bunda elősegítésére

Főbb előnyök:

Segít a vese és a létfontosságú szervek működésének fenntartásában

Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal a szabad gyökök ellen

Könnyen emészthető összetevők az optimális tápanyag-felszívódásért

Az Active LongevityTM macskaeledel előnyei

Életre szóló változást hozó táplálék a több és boldogabb közös pillanatokért. Az Active LongevityTM macskaeledelt tökéletesen kiegyensúlyozott tápanyagokkal fejlesztettük ki, hogy hozzásegítse idős, legalább 7 éves macskáját a hosszú egészséges életre.

A nap mint nap bevitt tápanyagokkal jobb jövőt teremthet. Az Active LongevityTM táp kulcsfontosságú tápanyagok kombinációját, valamint L-karnitint tartalmaz, amely segít abban, hogy az idősebb macskák életerősek, mozgékonyak és egészséges testsúllyal élhessenek.

A legfontosabb összetevőnk a tudás. Az idősebb macskákra szabott Actiive LongevityTM táp olyan omega-6 zsírsavakat és egyéb tápanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik az egészséges bőrt és bundát.

Hogyan vezesse be az új tápot?

  • Fokozatosan vezesse be az új tápot 7 nap alatt
  • Keverje az új tápot kedvence jelenlegi ételébe, és fokozatosan növelje annak mennyiségét, míg végül csak az új tápot adja
  • Mindig tanulmányozza a csomagon feltüntetett etetési útmutatót

Ez csak általános iránymutatást ad. Állatorvosa az Ön kedvence szükségleteihez igazodó átállási tervet javasolhat.

Egyéb hasonló Science PlanTM tápok

VÁSÁROLJON MOST
VÁSÁROLJON MOST

Fokozott hidratáció és ízletes választék idős macskáknak

Idős, tonhalat kedvelő macskáknak

Idős, csökkentett kalóriatartalom-igényű macskáknak

VÁSÁROLJON MOST

Bármilyen nemű, idős, ivartalanított, legalább 7 éves macskáknak

VÁSÁROLJON MOST

Küldetésünk, hogy gazdagítsuk és meghosszabbítsuk az emberek és a kedvenceik közötti különleges kapcsolatot.

Mióta Dr. Mark Morris megalkotta a legelső Hill'sTM klinikai állateledelt, a Hill'sTM a minőségi táplálás és az egészségvédelem révén elkötelezetten segít a házi kedvenceknek a lehető legteljesebb életet élni.

Olyannyira biztosak vagyunk abban, hogy kedvencei imádni fogják a Hill'sTM tápok ízét, hogy 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk.

TÁPÉRTÉK-ADATOK

Rövid áttenkintés

Alkalmazási javaslatok:

  • Idős és öreg macskáknak 7 éves kortól

Nem ajánlott:

  • Kölyökmacskáknak
  • Vemhes és szoptatós anyamacskáknak. Vemhesség és szoptatás idején az anyamacskákat javasolt átállítani a Science PlanTM Kitten DevelopmentTM tápra.

Összetétel:

Csirke- és pulykaliszt, búza, kukorica, kukorica-glutén liszt, állati zsiradék, sörfőző rizs, emésztési kivonat, ásványi anyagok, lenmag, halolaj, növényi olaj.

Napi beviteli mennyiségek

Ezek a mennyiségek csak kiinduló pontként szolgálnak, mert a kölykök szükségletei eltérőek.* A napi bevitelt az optimális testsúly tartásához állítsa be.

A i/dTM száraz kutyatáp tartalma

* A napi etetési adag csak kiindulási pontként szolgál, hiszen az egyedi igények a fajtától, a környezettől, az évszaktól, a mozgás mennyiségétől, a temperamentumtól, a stressztényezőktől, valamint az egészségi állapottól függően változóak. Az etetett mennyiséget szükség szerint úgy kell változtatni, hogy fenn lehessen tartani az optimális testsúlyt. A legtöbb esetben a táplálékkiegészítés ellenjavallott.

Mindig gondoskodni kell a friss ivóvíz biztosításáról.