TERMÉKADATOK

Teljes értékű táplálék felnőtt kutyáknak. Tökéletesen kiegyensúlyozott az izomtömeg és a létfontosságú szervek egészségének fenntartására. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal, fehérjékkel és omega-3 zsírsavakkal.

 • Tökéletesen kiegyensúlyozott tápanyagok a kiváló egészségi állapotért
 • Az esszenciális zsírsavak támogatják az ideg-és immunrendszer működését, valamint elősegítik az egészséges bőr és bunda kialakulását
 • A száraz és konzerves kiszerelésben kapható változatos ízkínálat ínycsiklandó változatosságot biztosít
 • A kiváló antioxidáns-összetétel semlegesíti a szabadgyököket és támogatja az egészséges immunrendszer megőrzését

Főbb előnyök:

Glükozaminnal és kondroitinnal támogatja az ízületeket és a mozgékonyságot

Kiváló minőségű fehérjékkel az izomzat támogatására

Könnyen emészthető összetevők az optimális tápanyag-felszívódásért

Az állatorvosok világszerte ajánlják

Az Advanced FitnessTM kutyatáp a kiváló egészség megőrzésére készült

A Science PlanTM állateledeleket világszerte ajánlják az állatorvosok. Minden bizonnyal bízik abban, hogy állatorvosa a lehető legjobb ellátást biztosítja kutyájának, akkor miért ne hallgatna rá a tápválasztás terén is?

A Hill'sTM koreszerű, klinikailag bizonyítottan jótékony hatású tápokat kínál. Több mint 220 állatorvos, tudós és állatszakértő dolgozik olyan prémium termékek kifejlesztésén, amelyek segítenek kutyájának egész életében egészségesen és boldogan élni.

A felnőtt kutyáknak kifejlesztett Science PlanTM táp farokcsóválásra késztető termékkínálatot nyújt, kutyája akár a ropogós száraztápot, akár az ízletes konzervtápot szereti jobban.

Hogyan táplálhat egy boldog, közös életet?

Természetesen olyan táppal, amely képes életeket átformálni

Egyéb figyelemre méltó Science PlanTM tápok

VÁSÁROLJON MOST
VÁSÁROLJON MOST
VÁSÁROLJON MOST
VÁSÁROLJON MOST

Tökéletesen kiegyensúlyozott táplálék

Segít megelőzni az elhízást

Segít megőrizni az optimális testsúlyt

Elősegíti az aktivitást

Hogyan vezesse be az új tápot?

 • Fokozatosan vezesse be az új tápot 7 nap alatt
 • Keverje az új tápot kedvence jelenlegi ételébe, és fokozatosan növelje annak mennyiségét, míg végül csak az új tápot adja
 • Mindig tanulmányozza a csomagon feltüntetett etetési útmutatót

Az itt látható információk csak általános irányadóként szolgálnak. Állatorvosa az Ön kedvence szükségleteihez igazodó átállási tervet javasolhat

Küldetésünk, hogy gazdagítsuk és meghosszabbítsuk az emberek és a kedvenceik közötti különleges kapcsolatot.

Mióta Dr. Mark Morris megalkotta a legelső Hill'sTM klinikai állateledelt, a Hill'sTM a minőségi táplálás és az egészségvédelem révén elkötelezetten segít a házi kedvenceknek a lehető legteljesebb életet élni.

Olyannyira biztosak vagyunk abban, hogy kedvencei imádni fogják a Hill'sTM tápok ízét, hogy 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk.

TÁPÉRTÉK-ADATOK

Áttekintés

Alkalmazási javaslatok:

 • Kis és közepes méretű, felnőtt, mérsékelt energiaszintű kutyáknak 1-7 éves kor között
 • Vemhes és szoptatós szukáknak

Nem ajánlott:

 • Kölyökkutyáknak (1 éves kor alatt)
 • Vemhes vagy szoptatós szukáknak. Vemhesség és szoptatás idején a szuka kutyákat javasolt átállítani a Science PlanTM Puppy Healthy DevelopmentTM tápra.

Összetétel:

Kukorica, búza, csirke- és pulykahús liszt, állati zsiradék, emésztési kivonat, kukorica-glutén liszt, növényi olaj, ásványi anyagok, szárított cukorrépa pép, lenmag

Napi beviteli mennyiségek

Ezek a mennyiségek csak kiinduló pontként szolgálnak, mert a kölykök szükségletei eltérőek.* A napi bevitelt az optimális testsúly tartásához állítsa be.

Mit tartalmaz egy tál

Advanced FitnessTM táp

* A napi etetési adag csak kiindulási pontként szolgál, hiszen az egyedi igények a fajtától, a környezettől, az évszaktól, a mozgás mennyiségétől, a temperamentumtól, a stressztényezőktől, valamint az egészségi állapottól függően változóak. Az etetett mennyiséget szükség szerint úgy kell változtatni, hogy fenn lehessen tartani az optimális testsúlyt. A legtöbb esetben a táplálékkiegészítés ellenjavallott.

Mindig gondoskodni kell a friss ivóvíz biztosításáról.

természetes antioxidánsokkal