Minden az akció időtartama alatt megvásárolt Foresto nyakörvvel 400 Ft-tal járulsz hozzá egy életmentő berendezés megvásárlásához.

A Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány (DOKTA) a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti telepére kerülő gazdátlan kutyák és macskák segítője.


Fő célkitűzésük a sérült, beteg állatok gyógyításának és örökbeadásának segítése, valamint a magyar állattartói kultúra színvonalának emelése. Az Illatos úti gyepmesteri telepen a rendszeres túlzsúfoltság ellenére több mint 5 éve nem volt helyhiány miatti túlaltatás. A telephelyen a sokszor nagyon rossz állapotban oda kerülő állatokat nemcsak gyógyítják, chipezik, oltják és féregtelenítő kezelésben részesítik, hanem a – most már a 100%-ot közelítő arányban – ivartalanítják és szabályozott körülmények között örökbe adják, felelős gazdit keresnek számukra.


Az önkormányzati forrásból gazdálkodó telepen az ellátás egy részének anyagi fedezete nem biztosított, valamint a beteg állatok kezeléséhez szükséges állatgyógyászati eszközellátottság sem megfelelő. Sok alapvető berendezés egyszerűen hiányzik, vagy nem működik. Lehetőségeihez mérten ezen igyekszik segíteni a DOKTA, akik többek között átvállalják egyes állatok vizsgálatainak, gyógykezelésének költségeit, gyógyszereket és teszteket vásárolnak, gazdit keresnek, örökbeadó napokat tartanak, vagy éppen műszereket adományoznak.


Az Állategészségügyi Szolgálatnál most egy műtéti őrző monitorra van a legnagyobb szükség, amely a műtétek biztonságos elvégzéséhez alapvető eszköz lenne. A tét: évente több 100 állat gyógyulása. Több száz műtét, és ugyanennyi kockázat, vagy több száz gyógyulás és esély egy új otthonra.

Védd kedvencedet az élősködőktől és segíts ezzel a gazdátlan kutyák és macskák felépülésében!

Akció időtartama: 2018.03.19 – 2018.04.01.

Alkalmazás előtt kérjük, olvassa el a használati utasítást!

L.HU.MKT.AH.13.03.2018.0482.

További információk az alapítvány munkájáról:

Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány

dokta.hu | fb.com/doktorokazallatokert | doktorokazallatokert@gmail.com